top of page
Rotary Logo.png

Om Rotary og Halsnæs Rotaryklub

Netværksklub med faglig sparring, hvor du møder ligesindede lokale erhvervsdrivende - skab lokalt netværk og få gode relationer.
 
Hvad er Rotary?

Rotary er et lokalt og internationalt netværk med spændende muligheder for aktive erhvervsfolk, ledere og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetencer. Rotary består af engagerede og motiverede mænd og kvinder, der sætter høje etiske standarder som mål.

Rotary er for mænd og kvinder i ledelsesmæssige funktioner i private og offentlige virksomheder eller selvstændige, som på tværs af faggrænser ønsker at lære andre ledere at kende, skabe netværk og trække på hinandens erfaringer.

Praktisk

Vi mødes ugentligt - der er dog ikke mødepligt

Mødested:    Asserbo Golf Club,
                      Bødkergårdsvej 9,
                      3300 Frederiksværk

Mødetid:       Torsdag kl. 18:00 - 19:30

Kontingent:  700 kr. pr. kvartal

                      Herudover betaler vi selv for mad                        og drikkevarer

Halsnæs Rotaryklub

Halsnæs Rotaryklub blev chartret 6. november 1958, og har i dag 25 medlemmer fordelt på begge køn. Medlemmerne er sammensat på tværs af faggrænser, professioner, erhverv og placeret på minimum ledende/chef stillinger. Vi sætter stor pris på diversitet - også når det gælder fagområder - og alle erhverv er velkomne i klubben. Vi mødes én gang ugentligt, og har som oftest en foredragsholder med et erhvervsfagligt og relevant emne på agendaen. Som udgangspunkt har vi en god blanding af virksomhedsbesøg, foredrag, stormøder og sociale arrangementer fordelt udover årets mødekalender.

donationer_400x300.jpg

Hvert år afholder vi arrangementer eller arbejder frivilligt for at kunne donere til vores lokalsamfund. De seneste år har vi gjort det på lidt utraditionel vis, ved at sælge mad og drikkevarer til bl.a. Hundested Motortræf. Det gør det sjovt og socialt at indsamle, og klubben er meget stolte af at vi i 2019 kunne donere en special kogeø til Julemærkehjemmet i Ølsted til en værdi af 80.000 kr.

Ydermere deltager nogle af vores medlemmer i Team Rotary Nordsjælland, som i år 2019 har kørt mere end 125.000 kr. ind - disse fordeles også ud lokalt. 

Velgørenhed der gør en forskel lokalt
Rotary er verdensomspændende

Rotary er en unik, verdensomspændende organisation, med ca. 1.2 mio. medlemmer i 190 lande. I Danmark er der ca. 10.000 medlemmer i mere end 250 klubber, der giver mulighed for menneskelig og faglig udvikling på tværs af faggrænser og niveau.

Som medlem af Halsnæs Rotary får du samtidig mulighed for at kunne gæste samtlige andre Rotaryklubber verdenen over - Du finder blot den tætteste klub på din destination og anmoder om at deltage på deres kommende møde.

ad-block-networkingmap--1520.png
Rotary ungdomsudveksling

Et af Rotarys store projekter er ungdomsudveksling over grænser, - Et internationalt program, som årligt involverer mange rotarianere og tusindevis af unge over hele verden.

I Halsnæs Rotaryklub har vi igennem mange år udsendt og ageret værter for mange unge mennesker, fra bl.a. Chile, Mexico, USA, Canada m.fl.

Er du interesseret i at høre mere om vores udveksling, så kontakt os endelig.

udveksling_400x300.jpg
rot_facebk_400x300_endpolio.jpg
Projekt 'End Polio Now' 

Siden 1985 har Rotary stået i spidsen for bekæmpelsen af Polio, og fra 1988 kom WHO, UNICEFF og CDC med i det Internationale samarbejde om et verdensomspændende vaccinationsprogram for udryddelsen af Polio, under programmet End Polio Now. Igennem dette program har 20 mio. frivillige rotarianere vaccineret mere end 2.5 mia. mennesker verden over. Det betyder at verden er gået fra 350.000 tilfælde af smitte i 1985 til kun ca. 100 nye tilfælde af vild polio i 2019

Som medlem af Rotary hjælper vi via vores kontingent til dette store projekt, og vi er stolte af at være både lokale, internationale og humanitære.

- Ønsker du at høre mere om Halsnæs Rotary, så kontakt os i dag
Halsnaes_Rotary_Klub_Logo.png
bottom of page